X
Bedankt voor je aanvraag

We contacteren je zo snel mogelijk.

ONZE VISIE

Friendtex vindt het belangrijk dat je leuke kleding kan kopen op een ongedwongen manier en binnen de huiselijke sfeer. Je vindt ons daarom niet in de klassieke boetieks, maar in kleine homeshops bij de consulente thuis of op modeparty’s in de privésfeer
 

ONZE MISSIE

Je kent het wel: eindelijk heb je een gaatje gevonden in je drukke agenda om kleding te gaan kopen. Maar in plaats van plezier te hebben, krijg je het warm en benauwd van te kleine paskamers en word je omringd door verkoopsters die alles wat je past “zo mooi” en “zo perfect” vinden! Bij Friendtex behoort dat soort shoppen tot het verleden. Wij verkopen onze kledingcollectie via modeconsulentes, die de kleding in een privé-omgeving voorstellen. Omringd door vrienden, familie, collega’s en kennissen, kan je in alle rust, passen en kiezen en geniet je samen van dit gezellige moment. Als modeconsulente presenteer je in je vrije tijd de nieuwste trends en kleding aan iedereen die je kent – en verdien je iets bij. Jouw taak is om een gemoedelijke en gezellige omgeving te creëren, zodat het leuker wordt om mooie kleding te kopen.

 

OVER FRIENDTEX

Friendtex is de grootste Scandinavische firma die kleding verkoopt via private-shopping. Het verkoopsconcept “private-shopping” zit echt in de lift – niet alleen om de goede prijs/kwaliteitsverhouding, maar ook om de huiselijke sfeer en de persoonlijke service. Friendtex werd opgericht in 1986 en heeft zijn hoofdkantoor in Herning, Denemarken. Daar zetten 25 medewerkers zich elke dag in voor het vlotte verloop. Wij verkopen onze collectie in 12 Europese landen, waaronder België en Nederland en hebben meer dan 600 consulentes over heel Europa. Je bent met andere woorden in goede handen bij ons.