X
Bedankt voor je aanvraag

We contacteren je zo snel mogelijk.

Nu kan ik mijn creativiteit
volledig ontplooien!

Een paar jaar geleden ruilde de 54-jarige floriste Nadia Buelens haar bloemenzaak in Antwerpen, voor een leven op het platteland. De liefde bracht haar naar een grote boerderij in Bekkevoort. Vol enthousiasme zocht ze een extra uitdaging – en koos Nadia voor modeconsulente bij Friendtex.

“Toen ik een advertentie van Friendtex zag, dacht ik: dat moet ik gewoon proberen” vertelt ze.

Na slechts een jaar bouwde Nadia  een klantenbestand op van meer dan 400 klanten, wat zeker niet slecht is voor een volledig nieuwe uitdaging. "Ik heb altijd van kleding gehouden, dus was ik vrij zeker dat het mij zou lukken en ik het fijn zou vinden. De eerste keer verzamelde ik al mijn vriendinnen, rolde de rode loper uit, maakte 15 kledingcombinaties en stuurde mijn twee nichtjes de catwalk op. Het was een fantastische verkoopsavond en sedert dan gaat het beter en beter. Sterker nog, ik was verrast hoe gemakkelijk het is om gastvrouwen te vinden en hoeveel ik elke keer verkoop”, zegt Nadia , die ook geregeld Friendtex-dames ontvangt in haar Friendtex-homeshop.

Veel creatieve combinaties

Met een drukke boerderij en het organiseren van workshops met bloemen, heeft Nadia veel rond haar hoofd. Het vinden van Friendtex klanten is veel eenvoudiger.

"Ik probeer altijd mijn gastvrouw te helpen, zodat ze volledig begrijpt wat haar rol is. Ik maak altijd een aantal combinaties, zodat de klanten zien hoe gemakkelijk ze hun kleding kunnen afwisselen. Dat is het leuke en creatieve deel! Na elke sessie deel ik ook een evaluatieformulier uit om te weten hoe de klanten hun avond hebben beleefd. Het zijn soms lange dagen, maar als ik in de auto zit en terug naar huis rijd, dan weet ik dat het weer een fantastische avond was. Ik hou ervan om omringd te zijn door zoveel tevreden klanten en ik leer daar elke keer uit."

Een gemakkelijke weg in de modewereld

Als je een voet in de modewereld wilt zetten, dan is het worden van modeconsulente bij Friendtex de beste manier, aldus Nadia. "Je krijgt bij het begin een collectie en hoeft niet te investeren. Het is een goede manier om te ontdekken of Friendtex iets is voor jou. Friendtex is een goed merk, zoals velen weten en het past voor een breed publiek. Dat maakt het natuurlijk gemakkelijker. De kleding is van goede kwaliteit en blijft na wassen en drogen perfect van pasvorm. Klanten willen daardoor de volgende keer nog meer kopen", beaamt ze.

Ze heeft nog geen moment spijt gehad van deze plotse beslissing en wil andere mensen ertoe aanzetten om ook hun droom na te streven.